Exchange and outlook 2010

Aveți în plan o afacere sau dețineți deja o firmă și doriți promovarea ei pe internet? Noi ne ocupăm de toate aceste aspecte pentru dumneavoastră.
Internetul a ajuns azi să reprezinte un element la fel de important ca oxigenul. Nu ne mai putem imagina realitatea fără internet. De aceea site-ul companiei dumneavoastră este automat și imaginea ei. Website-ul companiei este mai important decât pare și trebuie tratat cu seriozitate și profesionalism. Nici un detaliu nu trebuie lăsat la voia întâmplării.
VS informatics vă oferă toate serviciile de care aveți nevoie, de cea mai bună calitate și la cel mai avantajos preț. Scopul nostru este ca afacerea dumnevoastră să meargă bine, să aveți numai beneficii de pe urma site-ului companiei, profitul crescând considerabil. Vizăm întotdeauna mulțumirea și satisfacția clientului. Afacerea sau firma dumneavoastră se poate încadra în orice domeniu sau poate activa în orice ramură, pe noi preocupându-ne exclusiv imaginea ei pe internet.
Câteva dintre lucrurile pe care le putem face pentru website-ul dumneavoastră:
A) Întreprinzători care au deja un website:
- operațiuni specifice SEO (Search Engine Optimization / Optimizarea motoarelor de căutare) care implică foarte multe proceduri, printre care stabilirea publicului-țintă, alegerea potențialilor clienți, analiza și stabilirea cuvintelor-cheie, analiza și combaterea concurenței, optimizarea tuturor paginilor indexate, alegerea strategiei de marketing, verificarea și îmbunătățirea tuturor detaliilor ce țin de codul HTML (titlu, linkuri, header, imagine, descriere), optimizarea textului etc. Aceste lucruri sunt foarte importante pentru site-ul unei companii și vă garantează avansarea rapidă a poziției pe care se situează site-ul în cadrul motoarelor de căutare – clienții (reali sau potențiali) vă vor găsi mult mai ușor.
- traducerea și prelucrarea website-urilor întreprinzătorilor străini care doresc promovarea afacerii în România: traducere, adaptare, redactare, editare, corectură, îmbogățire, îmbunătățire text. Această operațiune poate fi făcută în principiu pentru orice limbă străină. Avem deja experiență cu website-uri în limba greacă.
- designing și redesigning website. Putem schimba parțial sau în totalitate aspectul unui site, astfel îmbunătățind imaginea companiei dumneavoastră. Acest lucru se realizează în funcție de preferințele dumneavoastră și în funcție de specificul afacerii.

- promovarea site-ului, reclamă prin intermediul Google Adwords și al rețelelor de socializare etc.

B) Întreprinzători care își doresc un website:
- creare website de la zero, începând cu alegerea și rezervarea domeniului, ținând cont de preferințele dumneavoastră și de domeniul în care activează compania.
- creare design website, structurarea și aspectualizarea site-ului
- categorizare pe elemente, rubrici, secțiuni, împărțirea și organizarea paginilor
- realizare logo, siglă, simbol site
- consultanță și consiliere în ceea ce privește administrarea și întreținerea site-ului
-  + toate punctele de la A), enumerate mai sus.

→  Toate aceste operațiuni reprezintă comenzi speciale!! Sunt personalizate, făcute în colaborare cu dumneavoastră – creăm site-ul împreună!
Website-ul va fi realizat special, numai pentru dumneavoastră, adaptat domeniului în care activați. Aspectul, designul site-ului va fi creat în funcție de dorințele dumneavoastră și de cerințele afacerii. Astfel, fiecare site va fi caracterizat de originalitate, noutate, creativitate, inovație și profesionalism.